Gå till innehåll

Sveriges största snus?

Känns det inte som att varenda kotte och deras syster snusar Lyft nu för tiden? Helt ärligt, inna bestod alla fester av GR men nu har varenda människa någon sorts lyft snus. Utöver detta så har alla tjejer, som tidigare sagt att snus var äckligt, börjat poppa upp Lyft i munnen också! Jag har aldrig riktigt förstått mig på hypen med Lyft, men det är förmodligen för jag aldrig har testat. Jag är typ en sån där rebell som absolut inte vill göra det som alla andra gör.

Jag har typ aldrig kollat star wars, harry potter, game of thrones o allt det där som alla andra kollar. Utöver det så orkar jag inte heller lyssna på Justin Bieber, Jonas Brothers och alla dom där töntiga artisterna. Jag lyssnar bara på hissmusik eller heavy death metal, all annan musik kan dra! 

Men jag har faktiskt kommit fram till att jag ska ge Lyft en chans. Men det är mest för att min storebror tjatar på mig varje dag att jag ska testa det. Så jag kommer göra det bara för att få honom att sluta tjata så sjukt mycket på mig. 
Vad jag gjorde är att jag gick in på SnusMe´s hemsida för att beställa hem en burk Lyft. Men jag blev helt ställd när jag gick in på deras hemsida. Det finns ju hur många smaker som helst av Lyft! Men jag beställde hem den som heter Caribbean Spirit. Jag lägger upp ett nytt inlägg när jag har fått den och har smakat! Vi hörs mer snart bloggen.