Gå till innehåll

Höjden av lathet

Har jag berättat att min man köpt en terassmarkis som är fjärrstyrd? Haha, ja nu har han verkligen nått höjden av lathet men jag måste erkänna att det är så smidigt.

Vi hade vänner över i helgen och åt lunch ute på altanen det var jättehärligt och solen sken, men jag tycker att det är lite ansträngande att äta lunch i direkt solljus under de varmaste timmarna på dagen. Så när vi väl satt oss för att äta så tryckte ju mannen bara på knappen och vi satt i skön sval skugga i stället. Och våra vänner jo dem blev riktigt impade så det får jag ändå ge honom. Så trots att jag retat honom lite för det så kan jag känna nu i efterhand när vi fått användning för det n att vi gjort ett riktigt bra köp.

Några som inte är lika lata är ju barnen, det är aktiviteter varje eftermiddag och jag agerar färdmedel förare fram och tillbaka. Det är både fotboll, tennis och ridning på schemat hela veckan.

På söndag har Felix sin första fotbollscup han är så taggad och förväntansfull, tror inte vi pratat om något annat under middagarna den här veckan. Igår var vi iväg och köpte nya benskydd som ska få invigas till cupen. Jag ska se om jag kan ta lite bilder och dela med mig av till helgen, det har ju varit så dåligt med det på det senaste.

Kan ju faktiskt visa er en video på terassmarkisen också så ni får se hur den ser ut och fungerar.

Allt gott,