Gå till innehåll

Hej hej allesammans!

Hoppas de är bra med er, med mig är de toppen! 

Har varit en lång vecka så äntligen skönt med lite ledighet. Började ju på mitt nya jobb för tre veckor sedan men de tar tid att komma in i de mentalt. De är mycket att ta in och mycket nytt att lära sig. 

Tyvärr har de gått ut över min träning de senaste. Känner mig trött och inte alls lika stark på gymmet längre. Vilket är konstigt eftersom jag tränar samma pass som tidigare. Har suttit mycket och funderat varför men kommer inte fram till någon bra anledning. 

Satte mig idag och googlade lite och kom in på sportkost.se, väl inne på sidan så fanns de något som hette kreatin. De är tydligen aminosyror som är ett av de mest använda och effektivaste kosttillskotten för ökad muskelmassa, styrka och prestation som har visat sig ha bevisad effekt på kroppskomposition och prestation i placebokontrollerade humanstudier med tränade individer.

Fortsatte även läsa lite recensioner om kreatin och många nämner där att de fått super mycket mer energi och uthållighet när de tar kreatin innan träningen, vilket är precis de jag behöver. Så kanske ändå får ta att bli att beställa kreatin.  

Tänkte frågan de som jobbar på gymmet och få deras bild av de med innan jag beställer bara. Såg även att sportkost har leverans 1-3 dagar efter beställning vilket är perfekt för mig som är så girig haha. 

Ha en fin kväll!