Gå till innehåll

Är våren här för att stanna?

Jag ropade hurra för 2 veckor sedan, snön hade försvunnit och solen tittade fram. termometern låg inte längre på minus. Den visade hela 7 grader och så var det under ett par dagar.

Så var det under ett par dagar, isarna hade börjat smälta och jag tänkte att: Nu är det bara ett par dagar kvar innan jag kan börja fiska efter dom efterlängtade abborrarna.

Jag vaknade på torsdagen, taggad, redo att ta världen med storm. Rullar upp gardinen och ser att det snöar och att det troligtvis snöat hela natten för det var säkert 10 cm snö. 

Jag kan ärligt säga att jag hade tårar i ögonen, jag var / är så jäkla trött på snö, kyla och gråa dagar. Som tur var så försvann all snö under dagen och på kvällen fick jag sms om att mitt paket hade kommit till mitt postombud. Vad är det för paket undrar ni säkert? Jo, jag har beställt ett par nya sportfiskeglasögon från leech.

De satt som ett smäck. Så jäkla taggad! tack till leech för ett par fantastiska sportfiskeglasögon